IMG_1885

Auktoriserad FANN- Entreprenör.

 

Är ni i behov att byta, komplettera, bygga nytt avlopp eller Infiltration?

Vi hjälper er att utreda (provgrop och jordprov)-projektera- fylla i ansökan med ritning till bygglov till miljökontoret.

När tillståndet är klart lämnar vi offert på arbetet så att ni kan jämföra våra priser med andra entreprenörer.

Får vi i uppdrag att utföra anläggningen. Kan ni luta er tillbaka och få hela avloppsanläggningen nergrävd och klar att användas. 

Vi skickar in slutbevis och överlämnar drifts-och skötselanvisningar i en mapp.

I denna mapp kommer även dokumentation med bilder att finnas.

Ta kontakt med oss för frågor och råd. 

Vi har även supporthjälp av FANNs expertis om det behövs.

Tänk på Miljön, Sortera!
 

Vi är er markentreprenör i Roslagen.

 

TRE-T MARK AB startade 1998 med markanläggningar som inriktning. Under åren som gått har vi utökat vår verksamhet med stenarbeten, va-arbeten, konstarbeten, grunder- och dräneringsarbeten.

 

Vi utför även Termografiska (värmefotografering) undersökningar av småhus.

Med mer än 35 års erfarenhet av mark och trädgårdsanläggningar har vi kunskap att åta oss dom flesta uppdragen. Vår policy är att sätta kunden i första rummet, att leverera det arbete som är beställt med hantverksmässigt och kvalitétsbundet  utförande.

 

Vi är även auktoriserade FANN-entreprenörer med uppdrag att leverera och montera färdiga lösningar till ett nytt fungerande enskilt avlopp och Infiltration.

 

Klicka på vår sida med bilder och referensobjekt, där ni får en bild av oss och en del av våra projekt som vi utfört under årens lopp.

 

Vi finns i Vägsta Industrihus www.jmtfast.se

 

 

 

 

 

 

Återförsäljare för:

www.biovac.se

Fann-auktoriserad

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.